ALANYA DONER MEDEMBLIK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 737 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Doner Medemblik. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:32 Kebab was niet goed gekruid erg flauw
3 jun 2024 om 20:10 Snelle bezorging en heerlijk eten!
2 jun 2024 om 20:37 bezorg tijd was echt niet zo goed, communicatie had wel gekund, als ze even hadden gebeld dat het eten wat later was. eten was wel echt super lekker en waard voor je geld. bezorger heeft wel excuses gemaakt voor het te laat bezorgen
30 mei 2024 om 21:42 Very bad i paid with card and they delivery to someone else!
30 mei 2024 om 20:50 Prima spul. Ben persoonlijk niet anders gewend. Wij bestellen ondertussen bijna wekelijks bij Alanya Doner, en kunnen ons niet vinden in de negatieve reviews. Tot de volgende keer!
25 mei 2024 om 23:51 Kwam precies op afgesproken tijd
20 mei 2024 om 21:45 Mijne Lahmacun met kalfsdöner was zonder vlees. Het leek erop dat de chauffeur hem eruit had getrokken. Onsmakelijk. De friet was goed, maar erg gezouten. Slechtste eten dat ik ooit heb besteld.
28 apr 2024 om 9:23 The hamburger was not even a burger looked like meatloaf. Food was not nice, delivery driver was also very aggressive because lift didn’t work
26 apr 2024 om 20:17 Goed eten en zeker genoeg!
26 apr 2024 om 12:25 Iedere keer weer heerlijk!
24 apr 2024 om 22:06 Heerlijk gegeten.
21 apr 2024 om 22:53 Heerlijk gegeten