ALANYA DONER MEDEMBLIK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Doner Medemblik. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 22:59 Echt super lekker!! Kalfsdoner kapsalon en kip kapsalon en de pizza die we hadden besteld waren zooo lekker!! Echt niet twijfelen gewoon bij Alanya bestellen! Altijd smullen hier!
21 jan 2023 om 11:51 Voor een grote bak döner kebab zat er heel weinig in, voor die prijs zal ik zeker niet meer gaan bestellen als er zo weinig in een bakje zit. Ze waren netjes optijd
20 jan 2023 om 19:50 Good
19 jan 2023 om 2:22 Peperoni is geen Peperoni, gewoon salami met paprika.
15 jan 2023 om 9:09 Lekker gegeten En op aangeven tijd bezorgd
14 jan 2023 om 10:09 Heerlijk gegeten en bezorgd op de afgesproken tijd.
11 jan 2023 om 18:53 Patat was slap en de rest was koud
10 jan 2023 om 7:26 Heerlijk eten, aardige mensen ook!
9 jan 2023 om 8:22 Was er snel.
6 jan 2023 om 21:12 Eten was lekker, maar bonnen worden slecht gelezen. Wij bestellen sambalsaus erbij en deze wordt regelmatig niet geleverd. Nogal zonde, want je laat ook je eten niet koud worden wachtende op saus...
3 jan 2023 om 20:38 Snelle bezorging maar het patat was slap en aan de koude kant voor de rest was het prima
29 dec 2022 om 20:04 Voordat het kwam waren we 2 uur verder het was koud,pizza zat tegen de doos geplakt.en ipv boordje shoarma kregen we een turkse pizza.kortom teleurstend en geen aanrader